Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020
x

ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

«Το σημαντικό ήταν να ξεκινήσουμε και πως ξεκινάμε υγιείς, οι ομάδες δείχνουν να μην έχουν κανένα πρόβλημα», δήλωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης.

Για την τηλεδιάσκεψη της Super League, τις εξελίξεις που προέκυψαν, την πρόταση του ΟΦΗ αλλά και για τα τηλεοπτικά αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Γιώργος Μποροβήλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης:

Για την τηλεδιάσκεψη της Super League: «Εγινε η κλήρωση των play-out και βγήκε το πρόγραμμα των play-off. Το σημαντικό ήταν να ξεκινήσουμε και πως ξεκινάμε υγιείς, οι ομάδες δείχνουν να μην έχουν κανένα πρόβλημα. Ηταν απόφαση της ΚΕΔ και της ΕΠΟ να μπουν Ελληνες διαιτητές στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ελπίζουμε να δείξουν ότι αξίζουν. Οσον αφορά την γραμμή του οφσάιντ, αφού παίξαμε έτσι όλη τη χρονιά ας την ολοκληρώσουμε έτσι και του χρόνου βλέπουμε. VAR θα υπάρχει κανονικά».

Για την πρόταση του ΟΦΗ για 20% του κόσμου στα γήπεδα: «Συζητήθηκε, αλλά δεν πάρθηκε κάποια απόφαση γιατί το πρωταρχικό είναι να είμαστε ασφαλείς και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Θα είμαστε χωρίς κόσμο τουλάχιστον στην αρχή».

Για το αν θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό λόγω των κεκλεισμένων των θυρών: «Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα, δεν νομίζω πως μπορούμε να το δούμε άμεσα αυτό».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ