Skip to main content

Εξομαλύνθηκε η κατάσταση στην ΠΑΘΕ από Πλαταμώνα έως Κλειδί

Συνεργεία με μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να διατηρήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο με ρίψη αλατιού.

Βελτιωμένη εμφανίζεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκη, η οποία νωρίτερα παρουσίαζε μεγάλο πρόβλημα, καθώς είχε δοθεί στην κυκλοφορία μόνο μία λωρίδα, στο τμήμα από Πλαταμώνα μέχρι Κλειδί

Σύμφωνα με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, η κίνηση των οχημάτων στην ΠΑΘΕ πλέον διεξάγεται κανονικά, ενώ στα ορεινά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Πιερίας, συστήνεται προς το παρόν η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Συνεργεία με μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να διατηρήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο με ρίψη αλατιού και καθαρισμό του οδικού δικτύου.

Συγκεκριμένα, στο κομμάτι αυτό δουλεύουν 25 εκχιονιστικά, σύμφωνα με όσα δήλωσε η εκπρόσωπος της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Ρένα Ζαβρίδου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενημερώνει τους πολίτες:

•    ότι για περισσότερες λεπτομέρειες παρέχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr), με έκτακτες ανακοινώσεις για κάθε μεταβολή του καιρού.
•    ΚΑΙ συμβουλεύει τους κατοίκους της Πιερίας να καλούν τον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό «112» για όλες τις περιπτώσεις Έκτακτης Ανάγκης.