Skip to main content

Μπουμπένκο: Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποτιμήσει τη Σλόβαν

Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή μίλησε για τις προσεχείς ευρωπαϊκές μάχες του νταμπλούχου Ελλάδος απέναντι στην πρωταθλήτρια Σλοβακίας.

Για τις προσεχείς ευρωπαϊκές μάχες του ΠΑΟΚ απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Γιόσεφ Μπουμπένκο που υπογράμμισε πως ο «Δικέφαλος» δεν πρέπει να υποτημίσει την πρωταθλήτρια Σλοβακίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή:

Για το πώς βλέπει τα δύο παιχνίδια: «Θα είναι αμφίρροπα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποτιμήσει την Σλόβαν γιατί αν το κάνει θα έχει πρόβλημα. Η ομάδα της Σλοβακίας είναι αήττητη εδώ και 8 παιχνίδια, με τον νέο προπονητή έχει αυτό το σερί».

Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Σλόβαν: «Ο Σποράρ, ο Μόχα, ο Τσάβριτς, Ντάνιελ είναι οι πιο επικίνδυνοι. Οι επιθετικοί της Σλόβαν είναι οι πιο δυνατοί παίκτες. Δεν έχω δει πολύ τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια για τους επικίνδυνους παίκτες του, όμως ξέρω ότι είναι καλό σύνολο».

Για την έδρα της Σλόβαν: «Εχει χτίσει καινούριο γήπεδο, χωράει 22.00 θεατές και θα είναι κατάμεστο. Επειδή παίζουν στα play-off  της διοργάνωσης θα είναι γεμάτο αλλά και γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ελκυστική ομάδα. Οι οπαδοί της Σλόβαν θα βοηθήσουν σίγουρα».

Για το φαβορί της αναμέτρησης: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, έχει πιο καλή ομάδα αλλά όπως ξαναείπα δεν πρέπει να τους υποτιμήσει. Βλέπω 60-70% υπέρ του ΠΑΟΚ».

Για τις εξελίξεις στον Ηρακλή: «Είναι λυπηρό για ό,τι συμβαίνει στον Ηρακλή, έχει μια θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κάποια στιγμή θα επιστρέψει δυνατός. Δεν έχω επικοινωνία με κάποιον από τον Ηρακλή, παλιότερα είχαμε επικοινωνία και μαθαίναμε από τον Κατσαμπή την κατάσταση».