Skip to main content

Μπουσαϊντί: «Καλύτερος φέτος ο ΠΑΟΚ»

Την άποψη του για τον φετινό ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ανίς Μπουσαϊντί.

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε ο πρώην ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ανίς Μπουσαϊντί. Ο Τυνήσιος αναφέρθηκε στο ισόπαλο αποτέλεσμα του «Δικέφαλου» με την Ρούμπιν Καζάν τονίζοντας πως την φετινή περίοδο η ομάδα θα κάνει καλύτερη πορεία. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο Καζάν: 
 
"Το θεωρώ πολύ καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στο Καζάν κόντρα στη Ρούμπιν, ακόμη και η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά ακόμη και να χάσει, γι' αυτό θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Περίμενα από τον ΠΑΟΚ να σκοράρει, είναι ομάδα με παίκτες που έχουν αυτή τη δυνατότητα και έχει δείξει ότι σε οποιαδήποτε χώρα παίζει καλά. Ήμουν σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιδρούσε μετά το 2-1, γιατί είναι ομάδα με χαρακτήρα. Φυσικά πανηγύρισα τα γκολ, ειδικά στο δεύτερο... τσίριζα. Χάρηκα για το καλό αποτέλεσμα που πήραν οι πρώην συμπαίκτες μου, αλλά και γιατί γλίτωσα τα... πειράγματα στην προπόνηση".
 
Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: 
 
"Πριν δύο μήνες έβλεπα βίντεο του ΠΑΟΚ στο youtube και οι συμπαίκτες μου έλεγαν ότι είναι τρελοί αυτοί οι οπαδοί και ότι δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο. Εγώ τους εξήγησα ότι αυτό δε συμβαίνει μόνο στα ντέρμπι, αλλά ακόμη και σε απλούς αγώνες πρωταθλήματος. Η ατμόσφαιρα της Τούμπας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στους παίκτες της ομάδας".
 
Για τον Αθανασιάδη: 
 
"Ρωτήστε τον ίδιο τον Αθανασιάδη τι είχα πει σε κάποιον διοικούντα, τον κύριο Ιωσηφίδη... Τον είχα ρωτήσει πώς γίνεται να μην παίζει αυτός ο παίκτης και τελικά δύο εβδομάδες αργότερα έπαιξε και σκόραρε. Χρειαζόταν απλώς μια ευκαιρία και μόλις έπαιξε την εκμεταλλεύτηκε".
 
Για την εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ: 
 
"Νομίζω ότι θα είναι καλύτερος φέτος, γιατί είναι πιο έμπειρος και θα μπορέσει να αποφύγει κάποια λάθη που έκανε πέρσι στο πρωτάθλημα".
 
Για την παρουσία του στην Τούμπα: 
 
"Στον ΠΑΟΚ πέρασα τους καλύτερους έξι μήνες της ζωής μου. Πέρασαν πάρα πολύ καλά, βελτιώθηκα σαν παίκτης, σκέφτομαι πολύ συχνά την ομάδα, μου λείπει το οικογενειακό κλίμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχω φύγει, προσαρμόζομαι στα νέα δεδομένα, αλλά σίγουρα μου λείπει η Θεσσαλονίκη".