Skip to main content

Μπουτάρης: Εξαίρετος ο Σαμπάνης, περισσεύουν οι σεμνότυφοι

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με δύο tweets απάντησε στους επικριτές και τους συμβούλους της αντιπολίτευσης για την επιλογή του εν λόγω τραγουδιστή.

Μέσω twitter ήρθε η αντίδραση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για τα όσα ειπώθηκαν για την επιλογή του τραγουδιστή Γιώργου Σαμπάνη να «ντύσει» καλλιτεχνικά την εκδήλωση του δήμου Θεσσαλονίκης για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με δύο tweets απάντησε στους επικριτές και εν προκειμένω τους συμβούλους της αντιπολίτευσης για την επιλογή του εν λόγω τραγουδιστή ως εξής:

«Είναι λυπηρό ορισμένοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης για μικροκομματικούς λόγους που δεν σχετίζονται με τον προγραμματισμό για τον εορτασμό των Χριστουγέννων να χρησιμοποιούν διάφορους χαρακτηρισμούς κατά του εξαίρετου ανερχόμενου καλλιτέχνη Γ.Σαμπάνη», για να καταλήξει στη συνέχεια: «Στις μέρες μας περισσεύει η ηθικολογία και η σεμνοτυφία».

Υπενθυμίζεται ότι πριν μία εβδομάδα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου υπήρξαν αντιδράσεις κυρίως από τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αβαρλή, για το ότι επιλέχθηκε ο Γ. Σαμπάνης να τραγουδήσει στην εκδήλωση του δήμου, με την αιτιολογία ότι έχει συμμετάσχει ως δημιουργός σε τραγούδι με υβριστικό περιεχόμενο.