Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020
x

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΓΩΣΕ-ΑΝΑΙΤΙΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ο δήμαρχος επανέλαβε ότι το καθάρισμα των πεζοδρομίων από τα χιόνια είναι υποχρέωση των ιδιοκτητών των καταστημάτων ή των κατοικιών.

Στην αντιμετώπιση του χιονιά και των προβλημάτων που προκάλεσε αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό του δήμου.

«Έδειξαν μεγάλη αφοσίωση οι εργαζόμενοι, γεμίζοντας τους δρόμους αλάτι, όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν θα εκφράσω μόνο τη δική μου ευαρέσκεια αλλά όλων των πολιτών του δήμου. Μόνο καλά σχόλια ακούσαμε, εκτός από μερικούς που το έκαναν για αντιπολιτευτικούς λόγους», σημείωσε.

Όπως είπε, «φέτος το αλάτι δεν πάγωσε, ας ελπίσουμε ότι και του χρόνου δεν θα παγώσει».

Ο δήμαρχος επανέλαβε ότι το καθάρισμα των πεζοδρομίων από τα χιόνια είναι υποχρέωση των ιδιοκτητών των καταστημάτων ή των κατοικιών. «Αν δεν μπορούν να τα καθαρίζουν όλα, να ανοίγουν τουλάχιστον ένα διάδρομο για να περνάει ο κόσμος», τόνισε.

Δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση να μην ανοίξουν τα σχολεία την Παρασκευή

Ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε αναίτια την απόφαση της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης για το κλείσιμό τους την Παρασκευή.

«Την Παρασκευή δεν δουλέψανε αναίτια, πήρε την απόφαση η Περιφέρεια. Πιθανόν μερικά σχολεία στην περιφέρεια, στα πιο ορεινά μέρη να είχαν πρόβλημα, αλλά στη Θεσσαλονίκη όλα ήταν πεντακάθαρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση», σημείωσε.

Όπως είπε, όταν τα παιδιά πάνε σχολείο και βρέχει, δεν βγαίνουν στις αυλές, γιατί τώρα με το χιόνι, να βγουν στην αυλή; Πάγος είναι θα πέσει. Θα πέσει και θα σπάσει το πόδι του. Να μην υπερβάλλουμε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ