Κυριακή 26 Μαΐου 2019
x

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΕΚΑΚΗ- ΒΓΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για μια παράταξη που έχει βγει από τα σπλάχνα της Πρωτοβουλίας και έχει πλήρη γνώση των θεμάτων του δήμου.

Τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο και στέλεχος της διοίκησης του Πέτρο Λεκάκη εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατά την αποψινή εκδήλωση του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη -Πρώτη», όπου παρουσιάστηκαν οι άξονες του προγράμματος του.

«Η παρουσία μου εκτός από συναισθηματική είναι και ουσιαστική. Τη στήριξη που κάνω σ' αυτήν την παράταξη που έχει βγει από τα σπλάχνα της Πρωτοβουλίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Έχουν πλήρη γνώση του πώς λειτουργεί ο δήμος, ποια είναι τα πρόβληματα και βέβαια το κυριότερο από όλα έχουν διάθεση να συνεχίσουν να κάνουν δουλειά. Αυτό για μένα ειναι εξαιρετική επιβεβαίωση της επιτυχίας της Πρωτοβουλίας η οποία έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ποτε κόμμα για να μαζέψει κοσμο και να έχει αυστηρές διαδικασίες».

Σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη «άλλοι πήγαν σε άλλον υποψήφιο αλλά η βασική ομάδα της πρωτοβουλίας συνεχίζει και διεκδικεί το δημο. Προφανώς με το σύστημα που υπάρχει είναι απαραίτητες οι συνεργασίες. Η Θεσσαλονίκη πρώτη τώρα θα παρει την προσωπικότητα των ανθρώπων που είναι μπροστά. Κάθε καινούργια κατάσταση έχει άλλες προσωπικότητες, αλλά όλα αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει με την αντίληψη της πρωτοβουλίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ