Skip to main content

Μπουτάρης: Είμαι εξαιρετικά στεναχωρημένος για την παραίτηση της Γούλα

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ευχαρίστησε την Καλυψώ Γούλα και αναφέρθηκε στο έργο της ως αντιδημάρχου και προέδρου του Σώματος

Για τελευταία φορά παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, μετά την παραίτησή της, η Καλυψώ Γούλα, η οποία ξεκίνησε τη διαδικασία για τις δημαιρεσίες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν για την εκλογή νέου προέδρου δημοτικού συμβουλίου.

Η κ. Γούλα στην τοποθέτησή της, εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε τους συμβούλους, τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους υπαλλήλους του δήμου για την έως τώρα συνεργασία.

Αναφέρθηκε στην παρουσία της επί έξι χρόνια στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής. «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες που με ψήφισαν δύο φορές και με τίμησαν με την επιλογή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου», σημείωσε.

Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης τόνισε ότι είναι στεναχωρημένος για την παραίτηση της κ. Γούλα. «Είμαι εξαιρετικά στεναχωρημένος που τη χάνουμε, αλλά αυτή είναι η ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μπουτάρης ευχαρίστησε την κ. Γούλα και αναφέρθηκε στο έργο της ως αντιδημάρχου. «Εγώ θέλω να ευχαριστήσω την Καλυψώ για τα χρόνια που υπηρέτησε τον δήμο και για τη δουλειά που έκανε. Οι δομές που έστησε ήταν εξαιρετικές. Έχουμε πάρει πολλά εύσημα τα οποία ανήκουν στην Καλυψώ. Στη συνέχεια, και ως πρόεδρος είχε πολύ καλή πορεία, παρότι που έφαγε πολύ μπουλινγκ», σημείωσε.