Skip to main content

Μπουτάρης: Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και είμαι 28 χρόνια καθαρός

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με ανάρτησή του στο Twitter έστειλε κοινωνικό μήνυμα προς όλους όσοι «πνίγουν» τα προβλήματά τους σε ουσίες.

Στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων "Ιανός" του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης γιόρτασε τα «δεύτερα» γενέθλιά του, όπως τα χαρακτήρισε, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης μετρά πλέον 28 χρόνια από τότε που απεξαρτήθηκε από το αλκοόλ και στέλνει μέσω ανάρτησής του στο twitter ένα κοινωνικό μήνυμα προς όλους όσοι «πνίγουν» τα προβλήματά τους σε ουσίες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Μπουτάρη:

«Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός! Σήμερα, για μένα είναι τα «δεύτερα» γενέθλιά μου. Ο αγώνας ζωής που ξεκίνησα το 1991 μπορεί πλέον να είναι εύκολος αλλά τότε και για αρκετά χρόνια μετά ήταν τιτάνιος! Βγήκα νικητής!

Κι αυτή τη νίκη τη γιόρτασα στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων "Ιανός" του ΨΝΘ που στήθηκε στο δημοτικό κτίριο της Παπαρηγοπούλου.

Να θυμάστε ότι το αλκοόλ ή όποια άλλη ουσία μπορεί να «πνίγει» τα προβλήματα την στιγμή της χρήσης αλλά στο τέλος «πνίγει» τον ίδιο τον χρήστη και τους δικούς του ανθρώπους. Υψώστε ανάστημα και πείτε ναι στη ζωή!»