Skip to main content

Μπουτάρης: Ο δήμαρχος να συνάψει συμμαχίες με τη νέα κυβέρνηση (vid)

«Ας ελπίσουμε ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι μετά από μια τετραετία», είπε σε δηλώσεις του ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Να συνάψει ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης συμμαχίες με όποια κυβέρνηση και αν προκύψει με γνώμονα το καλό της πόλης, τόνισε σήμερα από το Γενικό Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου ψήφισε, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Λίγο προς τις 2 το μεσημέρι ο κ. Μπουτάρης έφτασε στο 100ο εκλογικό τμήμα, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

«Η Θεσσαλονίκη έχει έναν ο οποίος διαφεντεύει την πόλη. Ο δήμαρχός  σας. Από εκεί και πέρα ο δήμαρχός σας πρέπει να κάνει τις συμμαχίες που πρέπει να κάνει, να βοηθήσει την πόλη με όποια κυβέρνηση προκύψει» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι τελειώνει ένας "μαραθώνιος" προεκλογικής περιόδου ενώ εξέφρασε την ελπίδα η επόμενη εκλογική διαδικασία να γίνει την επόμενη τετραετία.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι τελειώνει ο μαραθώνιος προεκλογικής περιόδου. Ας ελπίσουμε ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι μετά από μια τετραετία. Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για την Ελλάδα».