Skip to main content

Μπουτάρης: Πρόστυχος ο Ψωμιάδης - Κατεβάζουμε τις αφίσες με βουλευτές

Ας καθαρίσει πρώτα με τα 45αρια του, να μας πει τι έγινε, ας καθαρίσει με την ιστορία της Βόλβης και μετά τα λέμε, τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Πρόστυχο χαρακτήρισε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σχολιάζοντας τις χθεσινές δικαστικές εξελίξεις και την αντίδραση του υποψήφιου δημάρχου.

"Τον μικρότερο χαρακτηρισμό που μπορώ να πω είναι ότι είναι πρόστυχος. Το να αρνείται ότι συμμετείχε σε όλη την ιστορία του Μαΐου και ότι όπως φαίνεται καθαρά από τα βίντεο διέγειρε τα πλήθη, και να αρνείται ότι ήταν παρών, αυτό είναι μια προστυχιά", σχολίασε ο κ. Μπουτάρης.

"Ο Ψωμιάδης είναι πρόστυχος. Όσοι τον ψηφίζουν ας το έχουν στο νου τους. Ας καθαρίσει πρώτα με τα 45άρια του, να μας πει τι έγινε, ας καθαρίσει με την ιστορία της Βόλβης και μετά τα λέμε. Όταν ενας ανθρωπος είναι πρόστυχος, μόνο προστυχιές λέει," σημείωσε σε δηλώσεις του.

Σχολιάζοντας τις αφίσες με βουλευτές που αναρτήθηκαν στην πόλη σημείωσε ότι από το πρωί συνεργεία του δήμου τις κατεβάζουν.

"Από το πρωί τις κατεβάζουμε. Είναι άλλη μια ένδειξη ότι υπάρχει ένας φανατισμός και μια παράνοια στην πόλη όσον αφορά το Μακεδονικό", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.