Skip to main content

Σύμβουλοι καταγγέλλουν τον Μπουτάρη για τη φράση «χρειάζεσαι ψυχίατρο»

Οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι κατέθεσαν έγγραφο με το οποίο ζήτησαν από τον δήμαρχο να ανακαλέσει τη φράση «χρειάζεσαι ψυχίατρο».

Να ανακαλέσει τη φράση «εσύ είσαι για ψυχιατρείο» που απεύθυνε προς τον δημοτικό σύμβουλο της «Ανοιχτής Πόλης» Γιώργο Αβαρλή καλούν τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι.

Διαβάστε: Καβγάς Μπουτάρη – Αβαρλή: Εσύ χρειάζεσαι ψυχίατρο

Πρόκειται για τους Γιώργο Αβαρλή, Κωνσταντίνο Ζέρβα, Ανδρέα Κουράκη, Παναγιώτη Αβραμόπουλο, Γιώργο Αρβανίτη, Μόνικα Αϊβάζογλου, Μάκη Κυριζίδη και Στέλλα Αβραμίδου. Σε έγγραφό τους, το οποίο καταθέτουν στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, κάνουν λόγο για απαράδεκτο και λυπηρό γεγονός.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι εκφράζουν την ενόχλησή τους και διατυπώνουν την αντίθεσή τους για τον τρόπο που επέλεξε να απευθυνθεί ο δήμαρχος στον δημοτικό σύμβουλο. Χαρακτηρίζουν τον δήμαρχο προσβλητικό, απαξιωτικό και εριστικό. Ωστόσο, λίγο πριν ο δήμαρχος ανέβηκε στο βήμα του δημοτικού συμβουλίου και ζήτησε συγγνώμη από τον δημοτικό σύμβουλο.

«Εάν τον έθιξε η φράση προσωπικά λυπάμαι πολύ. Και εγω δεν κρατάω το στόμα μου αλλά και αυτός. Σου ζητάω συγγνώμη, αλλά εγώ θα συνεχίζω να σε βρίζω εκτός δημοτικού συμβουλίου», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.