Skip to main content

Μπουτάρης: Ακατανόητη η διαφωνία Ζέρβα στην πεζοδρόμηση της Αγ.Σοφίας

Ο απερχόμενος δήμαρχος εκφράζει την έκπληξή του για την τοποθέτηση του εκλεγέντος δημάρχου σχετικά με την ανάπλαση του άξονα Αχειροποιήτου-Αγ. Σοφίας.

Απάντηση στα πυρά του εκλεγέντος δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, σχετικά με την ανάπλαση του άξονα Αχειροποιήτου - Αγίας Σοφίας, η σύμβαση της οποίας υπεγράφη εχθές, δίνει ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Με τέσσερις διαδοχικές αναρτήσεις του στο twitter, ο κ. Μπουτάρης σημειώνει πως «με έκπληξη παρακολουθώ την ακατανόητη  διαφωνία του Κ. Ζέρβα για την ανάπλαση του άξονα Αχειροποιήτου- Αγίας Σοφίας, ένα έργο που ήταν στην κορυφή του προγράμματος της Πρωτοβουλίας με την οποία εξελέγη δύο φορές».

Όπως εξηγεί «πρόκειται για ένα έργο που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης και το οποίο ως αντιδήμαρχος της διοίκησής μας στήριξε και φυσικά ψήφισε!

Αναρωτιέμαι ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν οι παραπλανητικές ανακοινώσεις λίγες ημέρες πριν αναλάβει η νέα διοίκηση, γνωρίζοντας -υποθέτω- πως εάν δεν υπογράφαμε τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου θα υπήρχαν ρήτρες και πρόστιμα» συνεχίζει ο απερχόμενος δήμαρχος και καταλήγει:

«Ακατανόητη επίσης, η διαφωνία ορισμένων να αποδοθούν περισσότεροι ελεύθεροι χώροι στους πολίτες. Αναρωτιέμαι γιατί ο κ. Ζέρβας ζητάει να μην υλοποιηθούν οι αποφάσεις του ΔΣ, όπως επίσης που αποσκοπεί η συστηματική προσπάθεια της νέας διοίκησης να αποδομήσει το έργο της νυν».