Skip to main content

Μπούτσκος: Διαχείριση απουσιών και υψηλό κίνητρο με Παναθηναϊκό

Ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο του Άρη τόνισε πως ο «Αυτοκράτορας» πρέπει να ανταποκριθεί στην πίεση που ασκούν οι «πράσινοι».

Για τις δυσκολίες που έχει για τον Άρη, ο αυριανός αγώνας εναντίον του Παναθηναϊκού αλλά και για τα όσα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του «Αυτοκράτορα» ώστε να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στο «τριφύλλι» μίλησε ο Παντελής Μπούτσκος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο:

«Έχουμε μπροστά μας τον πιο δύσκολο αγώνα της σεζόν, απέναντι σε μία ομάδα που έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει στη Euroleague. Οφείλουμε να διαχειριστούμε τις απουσίες μας και να παρουσιαστούμε με υψηλό κίνητρο, ώστε να καταθέσουμε στο παρκέ το μέγιστο φορτίο ενέργειας. Στην επίθεσή μας, πρέπει να ανταποκριθούμε στην πίεση, που ασκεί ο αντίπαλος και να στοχεύσουμε μεθοδικά σε καταστάσεις, που παράγουν πλεονέκτημα για μας.

Έχουμε μέσο όρο 20 ασίστ, ανά παιχνίδι και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό, βελτιώνοντας το spacing και το timing, που εκτελούμε στο σετ παιχνίδι. Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε την κατάλληλη ισορροπία στο αμυντικό μας transition, προκειμένου να περιορίσουμε τη δημιουργία και την εκτέλεση των αντιπάλων μας στο ανοιχτό γήπεδο».