Skip to main content

Μπούτσκος: Να αντιδράσουμε πολεμώντας για κάθε μπάλα

«Το ζητούμενο είναι η ομάδα να βγάλει αντίδραση και να αναδείξει το χαρακτήρα της», δήλωσε ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου στον Άρη.

Με υψηλό κίνητρο και επιθυμία ώστε να επιβάλουν το παιχνίδι τους πρέπει να εμφανιστούν οι παίκτες του Άρη αύριο κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Παντελής Μπούτσκος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου:

«Το ζητούμενο είναι η ομάδα να βγάλει αντίδραση και να αναδείξει το χαρακτήρα της. Είμαστε σε μία συνεχή μάχη με το χρόνο για να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα, τόσο φυσικής όσο και αγωνιστικής κατάστασης. Έτσι, ο καθένας μας οφείλει να πιέσει τον εαυτό του στα όρια του, ώστε να κάνουμε διαρκώς βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με ποιοτικούς Έλληνες παίκτες και ικανούς Αμερικάνους, με εμπειρία στη λίγκα, που έχουν βρει υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο και να βάλουμε τους κανόνες μας στο παιχνίδι.

Η ομάδα, μπορεί να είναι πληγωμένη από τραυματισμούς, αλλά πριν από τη μάχη δεν είναι ώρα για δικαιολογίες. Πρέπει να πολεμήσουμε για κάθε μπάλα, να δει ο κόσμος μας τη θυσία μας στο παρκέ, ώστε να ταυτιστεί με την προσπάθεια και να φτάσουμε μαζί στη νίκη».