Skip to main content

Μπουζούκης-Χατζηγιοβάνης: Να φέρουμε ξανά τον ΠΑΟ εκεί που πρέπει(vid)

Οι δύο πρωταγωνιστές του Τριφυλλιού επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΟΠΑΠ και σε αποκλειστικές συνεντεύξεις τους μίλησαν για την εφετινή πορεία της ομάδας

Δύο από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΟΠΑΠ και μίλησαν για την πορεία της ομάδας και τους στόχους τους.

«Είμαστε μία οικογένεια. Θέλουμε να καταφέρουμε να φέρουμε ξανά τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι τεράστια ομάδα ο Παναθηναϊκός και θέλω να καθιερωθώ για πολλά χρόνια» τονίζει αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ ο Γιάννης Μπουζούκης ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που έχει αγωνιστεί και στα 19 παιχνίδια πρωταθλήματος και πέτυχε 4 γκολ.

«Έχουμε πολύ καλό προπονητή. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε να παίζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο με τα πρώτα παιχνίδια. Θέλω να κατακτήσω πολλούς τίτλους στον Παναθηναϊκό και να αγωνιστώ στην Εθνική Ομάδα» δηλώνει στην κάμερα του ΟΠΑΠ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος έχει 18 συμμετοχές και 3 γκολ.

Δείτε το βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις των Γιάννη Μπουζούκη και Τάσου Χατζηγιοβάνη στον ΟΠΑΠ: