Skip to main content

Μπράνκο: Δεν με ενδιαφέρει η Γκιμαράες, είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» που συνδέθηκε με τους «κονκισταδόρες» ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Την αφοσίωσή του στον ΠΑΟΚ και τους στόχους που θέτει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου επανέλαβε ο Μάριο Μπράνκο μιλώντας στην πορτογαλική «Record».

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» που συνδέθηκε με την Γκιμαράες, ξεκαθάρισε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους νταμπλούχους και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Aναλυτικά τα όσα ανέφερε το στέλεχος των «ασπρόμαυρων»:

«Είναι αλήθεια ότι υπήρξε μια επαφή στο προηγούμενο μου ταξίδι στην Πορτογαλία οι άνθρωποι της Γκιμαράες μου παρουσίασαν ένα καλό και ενδιαφέρον πρότζεκτ. Οι επαφές ωστόσο δεν προχώρησαν περισσότερο και δεν θα προχωρήσουν, γιατί έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είμαι πλήρως αφοσιωμένος στη δουλειά μου στην Ελλάδα.

Με τον ΠΑΟΚ χτίζουμε μια ομάδα που θα παίξει στο Champions League και όπως όλοι γνωρίζουν αυτό δεν είναι κάτι εύκολο. Αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί η Γκιμαράες, ιδιαίτερα τώρα που είναι σε προεκλογική περίοδο».