Skip to main content

Μπρούνο: Έχω ακούσει για Άρη, δεν έχω ιδέα για Ολυμπιακό

«Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί όποιος ενδιαφερθεί πρέπει πρώτα να μιλήσει με τη Λασκ», δήλωσε ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου.

Για το ενδιαφέρον του Άρη, τη φήμη για τον Ολυμπιακό και τί πρέπει να γίνει, προκειμένου να απεμπλακεί από την αυστριακή Λασκ, η οποία έχει τα δικαιώματά του αναφέρθηκε μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport», ο Μπρούνο Φελίπε.

Ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου δήλωσε γνώστης για το γεγονός ότι στην Αλκμήνης έχουν τσεκάρει το όνομά του, ωστόσο αποκάλυψε και τη βασική προϋπόθεση, την οποία πρέπει να εκπληρώσει όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει.

«Εχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Άρη. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί όποιος ενδιαφερθεί πρέπει πρώτα να μιλήσει με τη Λασκ, η οποία έχει τα δικαιώματά μου. Και απ’ όσα γνωρίζω, ο πρόεδρος θέλει αρκετά χρήματα, για να με παραχωρήσει».

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει κάτι περί… σφήνας του Ολυμπιακού, απάντησε: «Οχι, δεν έχω ιδέα πώς προέκυψε ο Ολυμπιακός. Μου κάνει εντύπωση, γιατί δεν έχω τέτοια πληροφορία. Έχω διαβάσει σχετικά, όμως δεν γνωρίζω το παραμικρό».

Αυτή την περίοδο, ο Μπρούνο βρίσκεται στην πατρίδα του, όπου περνά μέρος των διακοπών του. Σύμφωνα με όσα μας είπε, σε πρώτη φάση θα γυρίσει στην Αυστρία και μετά έχει ο… Θεός.

«Από τη στιγμή που έχω συμβόλαιο με τη Λασκ, πρέπει να επιστρέψω εκεί. Δεν ξέρω τί θα συμβεί, αλλά είτε ο Άρης, είτε όποια άλλη ομάδα θέλει να με αποκτήσει, πρέπει να τα βρει με τον πρόεδρο».