Skip to main content

Μπρούνο Γκάμα: H Μπενφίκα είναι το φαβορί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπρούνο Γκάμα, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του έθεσε ως φαβορί την Μπενφίκα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Στη νίκη και πρόκριση της Μπενφίκα κόντρα στον ΠΑΟΚ πιστεύουν οι Πορτογάλοι Μπρούνο Γκάμα και Ούγκο Σόουζα σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Record.

Οι δύο παίκτες (ο ένας νυν και ο άλλος πρώην) του Άρη, όπως μεταδίδει το yellowradio.gr, ερωτώμενοι για τον σημερινό αγώνα ανάμεσα στους «ασπρόμαυρους» και την Μπενφίκα και οι δύο πιστεύουν πως η πρόκριση ανήκει στην πορτογαλική ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Γκάμα τόνισε πως «η Μπενφίκα έχει το πλεονέκτημα σήμερα, αν και στο ποδόσφαιρο είναι όλα δυνατά» ενώ συνέχισε λέγοντας πως: «η Μπενφίκα είναι το φαβορί παρόλο που δεν έχει παίξει ακόμη επίσημο παιχνίδι σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ».

Επιπλέον ο Γκάμα ξεχωρίζει από την πορτογαλική ομάδα τον Πίτσι με τον οποίο αγωνίστηκαν στην Ντεπορτίβο λέγοντας πως θα είναι καθοριστικός στον αγώνα και:

«Είναι πολύ υψηλής ποιότητας παίκτης, με εμπειρία, και μπορεί να είναι ένα από τα κλειδιά του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Ο Πίτσι έχει τεχνική ποιότητα και είναι πολύ δυνατός σε τομείς αποφάσεων».