Skip to main content

Mundial: Λευκή ισοπαλία για Δανία-Γαλλία και χέρι χέρι στους «16»(vid)

Μετά το πρώτο 0-0 σε ολόκληρη τη διοργάνωση, οι «τρικολόρ» προκρίνονται στα νοκ άουτ ως πρώτοι ενώ οι Σκανδιναβοί αντίστοιχα περνούν ως δεύτεροι

Με λευκή ισοπαλία τελείωσαν Δανία και Γαλλία τις υποχρεώσεις τους στο «Luzhniki Stadium» για τον 3ο όμιλο του Mundial.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πρώτο 0-0 έπειτα από 37 παιχνίδια που διεξήχθησαν μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, γεγονός που έφερε τις έντονες αποδοκιμασίες από το φίλαθλο κοινό που έδωσε το «παρών» στο γήπεδο της ρωσικής πρωτεύουσας.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό καθώς οι δύο ομάδες έκαναν λίγες φάσεις έχοντας ως προτεραιότητα τους να μην δεχθούν γκολ και παρά το γεγονός πως ανέβασαν απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν εν τέλει να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Πλέον οι δύο ομάδες περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους που θα προκύψουν από τον 4ο όμιλο δλδ αυτών των Κροατίας, Νιγηρίας, Ισλανδίας και Αργεντινής.

Σημειώνεται πως οι «τρικολόρ» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν όποια ομάδα τερματίσει στη 2η θέση, οι Σκανδιναβοί αντίστοιχα θα παίξουν κόντρα στην ομάδα που θα πάρει την πρωτιά ενώ την πρόκριση στους «16» έχουν εξασφαλίσει μοναχά οι «βατρένι».

Υπενθυμίζεται πως απόψε το βράδυ στις 21:00 η Νιγηρία αντιμετωπίζει την Αργεντινή στο «Saint Petersburg Stadium» ενώ αντίστοιχα η Ισλανδία θα παίξει κόντρα στην Κροατία στη «Rostov Arena».

Οι συνθέσεις:

Δανία (Χαρέιντε): Σμάιχελ, Ντάλσγκααρντ, Κιάερ, Κρίστενσεν, Λάρσεν, Ντιλέινι (90+2' Λέραγκερ), Μ. Γέργκενσεν, Έρικσεν, Σίστο (60' Φίσερ), Μπρέιθγουεϊτ, Κορνέλιους (75' Ντόλμπεργκ).

Γαλλία (Ντεσάν): Μανταντά, Κιμπεμπέ, Βαράν, Σιντιμπέ, Ερναντέζ (50' Μεντί), Καντέ, Ενζονζί, Λεμάρ, Ντεμπελέ (78' Εμπαπέ), Γκριεζμάν (69' Φεκίρ), Ζιρού.

Η τελική βαθμολογία

1) Γαλλία 7 (3-1)
2) Δανία 5 (2-1)
3) Περού 3 (2-2)
4) Αυστραλία 1 (2-5)