Skip to main content

My market: Νέο κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του στον Άγιο Δημήτριο

Οι χώροι πώλησης του καταστήματος αγγίζουν τα 1300 τ.μ. μοιρασμένα σε δύο ορόφους που συνδέονται με κυλιόμενη σκάλα - Νέες θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων

Ένα νέο κατάστημα, σε στρατηγικό σημείο, στον δήμο Αγίου Δημητρίου εγκαινίασε η αλυσίδα My market. Το νέο My market, άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 25 Ιουνίου και υποδέχεται τους πελάτες σε έναν αναβαθμισμένο χώρο πωλήσεων που υπόσχεται πλούσια εμπειρία αγορών και νέες, ανανεωμένες υπηρεσίες για τους πελάτες του, όπως επισημαίνεται.

Όπως αναφέρεται, το κατάστημα, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τη νέα, μοντέρνα ταυτότητα και ακολουθεί τις αρχές της αφαιρετικής αρχιτεκτονικής που έχει υιοθετήσει η αλυσίδα τα τελευταία χρόνια, ενώ λειτουργεί σύμφωνα με τις Αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Η σάλα και όλοι οι επισκέψιμοι χώροι συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, την άνεση και την ευχάριστη ατμόσφαιρα με τον απόλυτα σύγχρονο & καινοτόμο τεχνολογικό εξοπλισμό σε όλα τα επίπεδα, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες, αλλά και τις επιθυμίες των πελατών, σύμφωνα με τα My market.

Οι χώροι πώλησης του καταστήματος αγγίζουν τα 1300 τ.μ. μοιρασμένα σε δύο ορόφους που συνδέονται με κυλιόμενη σκάλα, ενώ, το κατάστημα διαθέτει 32 θέσεις στάθμευσης, 26 στο υπόγειο (εκ των οποίων οι δύο ΑμΕΑ) και 6 θέσεις στον εξωτερικό, περιβάλλοντα χώρο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο πιστοποίησης των My market ως «Επιχείρηση φιλική προς το ποδήλατο», εγκαθίστανται και οι νέες θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων, ενισχύοντας τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, σύμφωνα, πάντα με την ίδια ανακοίνωση.

Το νέο My market στον Άγιο Δημήτριο που βρίσκεται επί των οδών Πλουτάρχου 67, Παπανικολάου και Παπαζαχαρίου 50, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της αλυσίδας προς τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους μία σύγχρονη, εύκολη και προσβάσιμη εμπειρία αγορών για όλους, καταλήγει σχετική ανακοίνωση.