Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

MYTILINEOS: ΔΩΡΕΑ 65 ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΩΝ ΜΕΘ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Ένας ακόμα επιχειρηματικός όμιλος προχωρά στη δωρεά υλικού στο σύστημα υγείας στην προσπάθεια αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στη δωρεά 65 αναπνευστήρων στο υπουργείο Υγείας για χρήση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας προχώρησε η MYTILINEOS συνεισφέροντας στην προσπάθεια ανάσχεσης της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως επισημαίνεται μάλιστα στη σχετική ανακοίνωση, επιχειρηματικός όμιλος παραμένει σε επικοινωνία με το υπουργείο ώστε να σταθεί αρωγός σε όποια περαιτέρω προσπάθεια χρειαστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης μάχονται αυτή τη στιγμή με έναν αόρατο εχθρό. Σύντομα θα βγούμε νικητές, ωστόσο ο στόχος είναι αυτό να γίνει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε ανθρώπινο επίπεδο.

Η MYTILINEOS διαχρονικά συνεισφέρει με όλες της τις δυνάμεις, κάθε φορά που οι ανάγκες της πατρίδας μας το επιβάλλουν. Ωστόσο, οι πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις απαιτούν σωστή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, ώστε η βοήθεια να είναι στοχευμένη και ουσιαστική. 

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία μας από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με το Υπουργείο Υγείας και σε απόλυτη συνάρτηση με τις πραγματικές ανάγκες των νοσοκομείων, προχώρησε στην αγορά 65 ειδικών αναπνευστήρων, για χρήση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που αντιμετωπίζουν εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά. 

Δεν μένουμε ωστόσο εκεί. Παραμένουμε σε ανοικτή γραμμή με τους υπεύθυνους φορείς και δηλώνουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες αναχαίτισης της έκτακτης αυτής κατάστασης. 

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ