Skip to main content

Να παραμείνει στο +9 θέλει ο ΠΑΟΚ απόψε στη Ριζούπολη

Στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες η αποστολή του ΠΑΟΚ εν όψει του αποψινού (19:00) αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 21η στροφή του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του, με τον Ελ Καντουρί να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ στη Θεσσαλονίκη παρέμειναν οι Τόσκα, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Μίσιτς, Καρέλης και Χατσερίδης.

Από την άλλη πλευρά, για τον γηπεδούχο Απόλλωνα επιστρέφουν σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο οι Μπεντινέλι και Γκίνο.

Η αποστολή του Τεννέ είναι η εξής: Χουάντερσον, Αστράς, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές, Στάθης, Ναδάλες, Οριουέλα, Ρώσση, Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Ντ' Ούρσο, Αγρόδημος, Ντεφεντερίκο, Μπεντινέλι, Ακόστα, Ελ Χέλβε, Ναζλίδης, Βάρκας.

Για τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει τους εξής παίκτες: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.