Skip to main content

Να συνεχίσει το σερί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Βικελίδης» θέλει ο Άρης

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πετύχουν την 2η σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα που θα τους διατηρήσει σε τροχιά Ευρώπης-Παλεύει για παραμονή ο ΠΑΣ.

 Μετά από τρία εκτός έδρας ματς, ο Άρης επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να αντιμετωπίσει (19:00, ΕΡΤ) τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πετύχουν την 2η σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα που θα τους διατηρήσει σε τροχιά Ευρώπης, προκειμένου να αλλάξουν εντελώς το προβληματικό κλίμα του τελευταίου διαστήματος, αν και έκαναν το πρώτο βήμα στην Ξάνθη, την περασμένη Πέμπτη.

Στον αντίποδα ο ΠΑΣ, που βρίσκεται στην 13η θέση με 17 βαθμούς σε 18 αγώνες, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να θέλει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει αυτή τη φορά στη διάθεσή του τον Φραν Βέλεθ, καθώς ο Ισπανός ξεπέρασε το πρόβλημά του και είναι στην αποστολή, από την οποία εκτός έμεινε ξανά ο Χαμζά Γιουνές, αλλά και ο Μάρτιν Τόνσο.

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου.