Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ

Οδήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες για όσο διάστημα διαρκέσει ο καύσωνας να βγάζουν τα απορρίμματά τους σε καλά κλεισμένες σακούλες

Σε ισχύ τουλάχιστον έως τη Δευτέρα 2 Αυγούστου θα παραμείνουν τα μέτρα τα οποία έχει ενεργοποιήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης για την προστασία των πολιτών από τον καύσωνα.

Διαβάστε: Μέτρα προστασίας για τους πολίτες εν όψει καύσωνα από τον δήμο Θεσσαλονίκης

Στο μεταξύ, ο δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες για όσο διάστημα διαρκέσει ο καύσωνας να βγάζουν τα απορρίμματά τους σε καλά κλεισμένες σακούλες μόνον κατά τις βραδινές ώρες.

Στη διάθεση του κοινού εξακολουθούν να βρίσκονται, από τις 11.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα, κλιματιζόμενες αίθουσες στους ακόλουθους χώρους:

-Τρίτο παράρτημα ΚΑΠΗ, Χαράλαμπου Μούσχου 9, Ανω Πόλη.
-Τέταρτο παράρτημα ΚΑΠΗ, Γρηγορίου Λαμπράκη 42.
-Πέμπτο παράρτημα ΚΑΠΗ, Αλεξανδρείας 27.
-Φουαγιέ Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
-Ισόγειο Κέντρου Αρχιτεκτονικής, Αγγελάκη 13.

Παράλληλα, η δομή αστέγων της οδού Ανδρέου Γεωργίου 13 (τηλ. 2310-528811) βρίσκεται σε διαρκή λειτουργία, ενώ η δημοτική αστυνομία συνεχίζει να επισκέπτεται πάρκα και σημεία της πόλης όπου παρατηρείται συγκέντρωση πολιτών και κυρίως ηλικιωμένων. Τα στελέχη της δημοτικής αστυνομίας ενημερώνουν τους πολίτες για τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθούν, ώστε να προστατεύονται από τον καύσωνα, και όπου απαιτείται προσφέρουν νερά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ