Skip to main content

Να ζητήσει συγγνώμη κάλεσε τον Παύλο Πολάκη η Αυλωνίτου

«Η δήλωση του κ. Πολάκη ήταν απαράδεκτη και δεν χρειάζεται καν να μπω στο περιεχόμενο αυτής», σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Καταδίκασε την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.  

«Καταρχήν κάθε πολιτικός κρίνεται απ’ τους πολίτες, όχι μόνο για το περιεχόμενο του λόγου του αλλά και για το ύφος και το στιλ του. Η δήλωση του κ. Πολάκη ήταν απαράδεκτη και δεν χρειάζεται καν να μπω στο περιεχόμενο αυτής», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Αυλωνίτου στην εκπομπή «Εμπράκτως» του Attica TV.

Όπως είπε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θα έπρεπε ήδη να έχει ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για μικροψυχία εκ μέρους του, λέγοντας με νόημα ότι «θέλει και γενναιότητα ψυχής για να διατυπώσει κανείς μια δημόσια συγγνώμη».

Η κ. Αυλωνίτου τόνισε ότι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ορθώς έπραξε και έκανε χρήση του δικαιώματος διορισμού ως ΑμεΑ στο ΕΣΥ και υπογράμμισε ότι ως ελληνικό κράτος και κοινωνία απέχουμε ακόμα αρκετά -σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες- προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα των ατόμων με αναπηρίες.