Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020
x

ΝΑΔΑΛ: Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ GRAND SLAM ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

«Έχει τα πάντα για να τα καταφέρει. Πολύ καλά χτυπήματα από τη base line, είναι αρκετά επιθετικός», είπε για τον Έλληνα τενίστα ο Ισπανός

Το να μιλά ο Ράφα Ναδάλ με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά δεν είναι και λίγο πράγμα.

Ο Ισπανός, λίγα λεπτά μετά τη νίκη του επί του Έλληνα πρωταθλητή στον ημιτελικό του Australian Open, δεν παρέλειψε να αναφερθεί για μία ακόμη φορά με άκρως εγκωμιαστικά σχόλα για το ταλέντο του Τσιτσιπά, τονίζοντας πως το μέλλον του ανήκει.

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι μπορεί να περιμένει μελλοντικά ο κόσμος από τον Τσιτσιπά, ο Ναδάλ ήταν κατηγορηματικός: «Έχει τα πάντα για να τα καταφέρει. Πολύ καλά χτυπήματα από τη base line, είναι αρκετά επιθετικός. Μπορεί να γίνει ένας πρωταθλητής πολλών grand slam. Ελπίζω να ξαναβρεθούμε σε πολλούς αγώνες το επόμενο διάστημα».

Για το αν έχει να μεταφέρει κάποιο μήνυμα στους νεαρούς τενίστες τόνισε: «Όχι δεν χρειάζονται κάποιο μήνυμα. Είναι καλοί παίκτες, βελτιώνονται κάθε μήνα πάντα είναι πρόκληση να παίζεις απέναντι τους αλλά αυτό είναι το ωραίο στο άθλημα μας να είσαι σε θέση να μοιραστείς εμπειρίες με νέες γενιές. Να ευχηθώ σε όλους μια πετυχημένη καριέρα.»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ