Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
x

ΝΑΟΥΣΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Η δράση «δώρο γέννας -babybox» στοχεύει στην στήριξη οικογενειών που αποκτούν παιδί. Σήμερα παραδόθηκαν τα πρώτα παρκοκρέβατα.

Την παράδοση των πρώτων παρκοκρέβατων σε δημότες που απέκτησαν παιδί προχώρησε σήμερα ο Δήμος Νάουσας.

Για τη δράση «δώρο γέννας -babybox» που στοχεύει στη στήριξη οικογενειών που αποκτούν παιδί, ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας δήλωσε: «Από τα πρώτα τους βήματα τα παιδιά μας θα μας έχουν δίπλα τους να τους προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον. Και όσο για τους γονείς, να ξέρουν ότι το δώρο γέννας είναι μια συμβολική κίνηση που μπορούμε να κάνουμε για να χαρούμε μαζί τους τις πιο τρυφερές τους στιγμές. Να είναι τυχερά και δυνατά τα παιδιά μας».

Τα κρεβατάκια παραδόθηκαν στους γονείς των βρεφών από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού,  Δώρα Μπαλτατζίδου, η οποία τόνισε ότι η δημοτική αρχή έχει την πρόθεση να καθιερώσει  και να ενισχύσει το “δώρο γέννας- baby box”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Νάουσας προμηθεύτηκε πρόσφατα τα πρώτα 15 κρεβατάκια μωρών έπειτα από χορηγία της κ. Χριστίνας Ρούσσου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Νάουσας 23323 50300.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ