Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
x

ΝΑΟΥΣΑ: ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟ

Οι κάτοικοι που δεν μπορούν να μετακινηθούν και επιθυμούν να εμβολιαστούν, κατ’ οίκον, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με το “Βοήθεια στο Σπίτι”

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του δήμου Η.Π. Νάουσας στο αίτημα της Πολιτείας να συνδράμει στην υλοποίηση του προγράμματος για τον κατ’ οίκον εμβολιασμό πολιτών, που επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τα εμβολιαστικά κέντρα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Νάουσας μέσω του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης έθεσε στη διάθεση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας όχημα μαζί με οδηγό για τις μετακινήσεις της κινητής ομάδας εμβολιασμού.

Παράλληλα, οι κοινωνικές δομές, το “Βοήθεια στο Σπίτι” και το “Κέντρο Κοινότητας”, καθώς και το Κέντρο Διαχείρισης COVID θα παρέχουν κάθε δυνατή υποστήριξη προς την κινητή μονάδα εμβολιασμού.

Ήδη, από χθες Δευτέρα 2 Αυγούστου, στελέχη των κοινωνικών δομών επικοινωνούν με πολίτες – ωφελούμενους  των προαναφερόμενων δομών και καταγράφουν, όσους επιθυμούν, να εμβολιαστούν στο σπίτι τους.

Οι κάτοικοι που δεν μπορούν να μετακινηθούν και επιθυμούν να εμβολιαστούν, κατ’ οίκον, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με το “Βοήθεια στο Σπίτι” και ειδικότερα στο τηλέφωνο 2332052039, από τις 08:00  έως τις 15:00, για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ