Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΝΑΟΥΣΑ: ΣΥΜΒΑΣΗ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

Η κατασκευή αφορά σύγχρονες παιδικές χαρές στην Επισκοπή, τη Χαρίεσσα, τα Λευκάδια, τη Μαρίνα, το Γιαννακοχώρι, τη Στενήμαχο και τα Μονόσπιτα.

Υπεγράφη την περασμένη Δευτέρα από τον δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και την ανάδοχη εταιρεία  η σύμβαση για την ανάπλαση και κατασκευή επτά παιδικών χαρών σε Τοπικές Κοινότητες του δήμου, με την συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 200.000 ευρώ.

Ειδικότερα, η κατασκευή αφορά σύγχρονες  παιδικές χαρές  στην Επισκοπή, τη Χαρίεσσα, τα Λευκάδια, τη Μαρίνα, το Γιαννακοχώρι, τη Στενήμαχο και τα Μονόσπιτα.

Πρόκειται για μια σημαντική ολοκληρωμένη παρέμβαση, με σκοπό να δημιουργηθούν όμορφοι χώροι παιχνιδιού, ξεκούρασης και αναψυχής για τα παιδιά.

Στις εργασίες για την ανάπλαση και κατασκευή σύγχρονων παιδικών χαρών - οι οποίες θα είναι πιστοποιημένες και θα λάβουν το σήμα καταλληλότητας από τους αρμόδιους φορείς -  περιλαμβάνονται έργα υποδομής, δαπεδοστρώσεις, νέα σύγχρονα όργανα υπαίθριας εκγύμνασης και παιχνιδιού, σκίαστρα, προσβάσεις για άτομα με αναπηρίες κ.ά.

«Με την πολύτιμη συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προχωράμε στην κατασκευή σύγχρονων παιδικών χαρών σε κοινότητες του δήμου μας. Η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών μας, βρίσκονται στις προτεραιότητες της πολιτικής μας. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη για την άριστη συνεργασία και την συμβολή τους στην υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου για τις οικογένειες και τα παιδιά των κοινοτήτων μας»  δήλωσε ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ