Skip to main content

Navarino Dance Festival: Μια μεγάλη παράσταση χορού στη Ναυαρίνου

Shows, χορογραφίες, workshops και άλλα δρώμενα με κύριο στόχο να δώσουν ρυθμό και κέφι στην Πλατεία Ναυαρίνου και συνολικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Με κεντρικό σύνθημα «Αναβαθμίζουμε την πόλη - στηρίζουμε τους επαγγελματίες», το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο 21 και 22 Σεπτεμβρίου το 1ο Φεστιβάλ Χορού της Πλατείας Ναυαρίνου.

Πρόκειται για ένα «κεφάτο πάρτι», στο οποίο χορευτικές ομάδες της Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν shows, χορογραφίες, workshops και άλλα δρώμενα με κύριο στόχο να δώσουν ρυθμό και κέφι στην Πλατεία Ναυαρίνου και συνολικά στο κέντρο της πόλης.

Το Φεστιβάλ, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγοράς και Ανάπτυξης του ΕΕΘ, θα αρχίσει, το απόγευμα της Παρασκευής, στις 7 μ.μ.

«Με την εκδήλωση μας αυτή και με σύμμαχους τους νέους της πόλης μας δίνουμε πνοή και ζωντάνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα στηρίζουμε τους επαγγελματίες και την Αγορά, μέσα σε μία δύσκολη εποχή», τόνισε, με την ευκαιρία της διοργάνωσης ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης.