Skip to main content

Ναζλίδης: Θα είμαι και εγώ στο Χαριλάου για την πρόκριση του Άρη!

«Πρέπει να μην δώσουμε δικαίωμα να κάνουμε πράγματα που βάζουν σε κίνδυνο την διεξαγωγή του παιχνιδιού», είπε ο πρώην παίκτης των «κιτρινόμαυρων».

Για όσα γίνανε κατά τον χθεσινό ημιτελικό κυπέλλου ΑΕΚ-Άρης στο ΟΑΚΑ αλλά και τη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Yellow», ο Θωμάς Ναζλίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής αλλά και υποστηρικτής των «κιτρινόμαυρων»:

Αρχικά για το αποτέλεσμα του αγώνα είπε: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με 10 παίκτες από το 45′ είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει πάρα πολλές ελπίδες στον Άρη».

Για την διαιτησία του πρώτου μέρους: «Μου φάνηκε.. περίεργο, συνήθως βλέπουμε άλλα πράγματα και όχι το 50-50. Για αυτό μάλλον δεν άρεσε σε κάποιους ανθρώπους».

Για το πως πρέπει να διαχειριστεί τον επόμενο αγώνα ο Άρης: «Πρέπει να μην δώσουμε δικαίωμα να κάνουμε πράγματα που βάζουν σε κίνδυνο την διεξαγωγή του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα με ποιότητα μπροστά. Ο Άρης πρέπει να μπει με προσοχή, πάθος και να βγάλει την ποιότητα που έχει».

Για το αγωνιστικό: «Όντως ο Άρης χθες δεν ήταν καλός στο πρώτο 30λεπτο, λίγο η πίεση, λίγο ότι η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και πήρε την ψυχολογία.

Είδαμε όμως μετά την κόκκινη ότι ο Άρης αγωνίστηκε σωστά και τακτικά και δεν άφησε την ΑΕΚ να δημιουργήσει άλλες ευκαιρίες».

Για τον Άρη που πάλεψε στο δεύτερο μέρος: «Πείσμωσε όλο αυτό. Έφυγε το βάρος και όλοι πάλεψαν για να πάρουν ένα αποτέλεσμα που τα αφήνει όλα ανοιχτά».

Για το αν είναι δικαιολογημένη η αντίδραση του Ματίγια: «Είναι ανθρώπινες στιγμές. Νιώθεις την αδικία μέσα σου και παρεκτρέπεσαι».

Για το αν θα είναι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον δεύτερο ημιτελικό: «Εννοείται ότι θα είμαι. Αν ο Άρης είναι ο Άρης που ξέρουμε όλοι με την δύναμη του κόσμου και την ορμή που θα έχει είναι στο χέρι του να περάσει στον τελικό».