Skip to main content

NBA – Κορωνοϊός: Αυξάνεται η πίεση για ακύρωση της σεζόν

Τα στελέχη των ομάδων και οι μάνατζερ των παικτών επιθυμούν να υπάρξει επικέντρωση στην προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα στελέχη των ομάδων και οι μάνατζερ των παικτών πιέζουν το NBA να ακυρώσει το υπόλοιπο της σεζόν 2019-20 και να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως μετέδωσε το «CNBC».

Όπως ανέφερε μάλιστα το αμερικανικό δίκτυο, ορισμένες ομάδες δεν βλέπουν κάποιο οικονομικό κίνητρο για επανεκκίνηση της σεζόν, τη στιγμή που τα έσοδα θα είναι ελάχιστα και οι αγώνες θα διεξάγονται χωρίς φιλάθλους.

«Αυτό που λένε είναι ότι εάν επιστρέψουμε στη δράση, ποια θα είναι τα έσοδα που θα δικαιολογήσουν το πρόσθετο κόστος της επιστροφής;» δήλωσε στέλεχος ομάδας στο «CNBC», προσθέτοντας: «Κοιτάζουν την πλευρά του κόστους σε σχέση με την πλευρά των εσόδων, αλλά για ποια έσοδα μιλάμε;»

Σε τοποθέτηση της, πάντως, η λίγκα γνωστοποίησε στο CNBC ότι αναζητά έναν τρόπο να υπάρξει επανεκκίνηση στο ΝΒΑ, τη στιγμή που επικεντρώνεται στην υγεία των παικτών και των φιλάθλων.

«Ενώ προτεραιότητά μας παραμένει η υγεία και η ευημερία όλων, συνεχίζουμε να αξιολογούμε όλες τις παραμέτρους για να ολοκληρωθεί η εφετινή σεζόν. Ταυτόχρονα, επικεντρωνόμαστε έντονα στην αντιμετώπιση των πιθανών επιπτώσεων της Covid-19 στη σεζόν 2020-21», ήταν η τοποθέτηση του ΝΒΑ.