Skip to main content

NBA: Ο Γκομπέρ έκανε πλάκα με τον κορωνοϊό και βρέθηκε θετικός! (vid)

Ο πρώτος παίκτης του NBA που βρέθηκε θετικός στον ιό ειρωνευόταν σε συνέντευξη Τύπου δύο μέρες πριν διαγνωστεί! Δείτε το βίντεο

Είναι ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, το Πρωτάθλημα ανέστειλε τη δράση του και ο Ρούντι Γκομπέρ δέχεται «πυρά» από το twitter.

Ο Γάλλος σέντερ των Γιούτα Τζαζ, πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις και λίγο πριν το τζάμπολ στο παιχνίδι της ομάδας του στην Οκλαχόμα, ανακοινώθηκε πως είναι θετικός, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ματαιωθεί.

Ωστόσο, ταξίδεψε κανονικά με την ομάδα ενώ ήταν άρρωστος παρότι δεν πήγε στο γήπεδο. Ασθενής μάλιστα είναι και ο συμπαίκτης του, Εμάνουελ Μούντιε, για τον οποίο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν έχει μολυνθεί και αυτός από τον κορωνοϊό.

Ο Γκομπέρ πάντως δέχεται έντονη κριτική, τόσο γιατί ταξίδεψε στην Οκλαχόμα για το παιχνίδι, θέτωντας σε κίνδυνο τους συμπαίκτες του, αλλά και πολύ κόσμο ακόμη. Μάλιστα δύο ημέρες πριν, σε συνέντευξη Τύπου, ειρωνευόταν για τον κορωνοϊό, ακουμπώντας τους δημοσιογράφους και τα μικρόφωνα με... περιπαικτικό τρόπο.