Skip to main content

NBA: Συμφωνούν για επανέναρξη οι παίκτες-Σε 2 με 4 βδομάδες η απόφαση

Οι σταρ του «μαγικού κόσμου» και η Ένωση Παικτών συμφώνησαν πως πρέπει να βρεθεί τρόπος για να τελειώσει κανονικά η σεζόν.

Τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους παίκτες του NBA και του προέδρου της Ένωσης Παικτών (NBPA), Κρις Πολ έλαβε χώρα με στόχο να συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής σε αγωνιστική δράση.

Όπως μεταδίδει το «Yahoo Sports», οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως πρέπει να βρεθεί τρόπος για να τελειώσει η σεζόν ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στη διαδικασία έλαβαν μέρος οι Λεμπρόν Τζέις, Στεφ Κάρι, Άντονι Ντέιβις, Κέβιν Ντουράντ, Καουάι Λέοναρντ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Ράσελ Ουέστμπρουκ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Από την πλευρά του, ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ, στη συνομιλία του με τους ιδιοκτήτες των ομάδων αφού τους ενημέρωσε για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και τους κινδύνους που εγκυμονεί μια επιστροφή στη δράση, τόνισε ότι θα ανακοινώσει την οριστική του απόφαση σε 2-4 εβδομάδες.

Το μοναδικό ερωτηματικό είναι το τι θα γίνει εάν βρεθεί εκ νέου ένα θετικό δείγμα του ιού με τον επικεφαλής του «μαγικού κόσμου» να σημειώνει πως: «Εάν ένα δείγμα αποδειχθεί αρκετό για να διακοπεί το πρωτάθλημα, τότε πιθανότατα δεν θα πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό τον δρόμο».