Skip to main content

ΝΔ: Ευθύνη όλων να σταθούμε απέναντι στον αντισημιτισμό

Η αξιωματική αντιπολίτευση εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη της για τους χθεσινούς βανδαλισμούς στο Εβραϊκό Τμήμα του 3ου Νεκροταφείου Νίκαιας

Στην απερίφραστη καταδίκη της για τους βανδαλισμούς που έλαβαν χώρα χθες στο Εβραϊκό Τμήμα του 3ουΝεκροταφείου στη Νίκαια εκφράζει η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, η Πειραιώς τονίζει πως είναι ευθύνη της αστυνομίας αλλά και του υπουργείου Προστασίας η άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ υπογραμμίζει πως είναι ευθύνη όλων να σταθούν απέναντι σε κάθε έκφραση αντισημιτισμού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τους χθεσινούς βανδαλισμούς στο Εβραϊκό Τμήμα του 3ου Νεκροταφείου στη Νίκαια. 
 
Η χθεσινή βεβήλωση δεν πρόκειται, δυστυχώς, για μεμονωμένο γεγονός, αφού τα τελευταία χρόνια έχει καταγραφεί σειρά βανδαλισμών σε εβραϊκούς τάφους και μνημεία για τα θύματα του Ολοκαυτώματος. 
 
Είναι ευθύνη της αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να οδηγήσει τους υπαίτιους στη Δικαιοσύνη. 
 
Είναι ευθύνη όλων μας να σταθούμε αποφασιστικά απέναντι σε κάθε έκφραση αντισημιτισμού από όπου και αν αυτή προέρχεται».