Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022
x

ΝΔ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ...

«Θα μπορούσε να θεωρήσει κάποιος τη νέα ανάρτηση του κ. Καμμένου ως μια ακόμα γραφική του στιγμή», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Στην εμφάνιση του Πάνου Καμμένου με καπέλο της Σοβιετικής Ένωσης από την Ύδρα αναφέρθηκε μέσω ανακοίνωσής της η Νέα Δημοκρατία.

«Θα μπορούσε να θεωρήσει κάποιος τη νέα ανάρτηση του κ. Καμμένου ως μια ακόμα γραφική του στιγμή», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ για την ανάρτηση του Π. Καμμένου.

Και στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται: «Ωστόσο, αν αναλογιστούμε ότι ο συγκεκριμένος ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα, αισθάνεσαι αφενός τρόμο και αφετέρου τύχη, που δεν αντιμετώπισε η χώρα τότε, τις πρωτόγνωρες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα. Γιατί κάθε σοβαρός άνθρωπος αντιλαμβάνεται τι θα γινόταν αν... ».

Υπενθυμίζεται ότι, ο πρώην υπουργός Άμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μετά την εμφάνιση με το γούνινο καπέλο που έφερε τα αρχικά της ΕΣΣΔ, εμφανίστηκε ξανά με καπέλο που σχετίζεται με τη Σοβιετική Ένωση.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουρός σε ανάρτησή του φόρωσε το κόκκινο καπέλο με τα αρχικά της ΕΣΣΔ και έγραψε στη δημοσίευση: «Ζήσατε μαζί αγαπημένοι πολλά χρόνια… ΕΙΡΗΝΗ», αναφερόμενος στην εποχή που η Ουκρανία ήταν μέρος της Σοβιετικής Ένωσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ