Skip to main content

ΝΔ για επιθέσεις: Η Δημοκρατία δεν εκδικείται - Θρασύδειλοι οι δράστες

Το κυβερνών κόμμα σημειώνει πως η οργανωμένη πολιτεία δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς, «όπως επιδιώκουν οι θρασύδειλοι δράστες αυτών των επιθέσεων».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το μεσημέρι της Κυριακής, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει το μπαράζ επιθέσεων που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αττική από ομάδες αντιεξουσιαστών που τάσσονται υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, αλλά και την επίθεση που σημειώθηκε στο πατρικό σπίτι του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Βασίλη Σπανάκη.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

«Συνεχίστηκε και χθες το μπαράζ επιθέσεων των θρασύδειλων υποστηρικτών του κατά συρροή δολοφόνου Κουφοντίνα. Ανάμεσα στα σημεία που δέχτηκαν επίθεση στο Μοσχάτο ήταν και το πατρικό σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Σπανάκη. Η φασιστική λογική των δραστών, παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές που οι Έλληνες έχουν αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα να αφήσουν πίσω τους. Απέναντι σε τυφλά χτυπήματα και λογικές τύπου "κανείς δεν τρομοκρατήθηκε" που τα υποθάλπτουν, η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να πορεύεται με πυξίδα την προάσπιση του κράτος δικαίου», υπογραμμίζει το κυβερνών κόμμα.

«Η Δημοκρατία δεν εκδικείται. Η οργανωμένη πολιτεία δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς, όπως επιδιώκουν οι θρασύδειλοι δράστες αυτών των επιθέσεων», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέα Δημοκρατίας.