Skip to main content

ΝΔ για δηλώσεις Χαν: Έμελλε να το ζήσουμε και αυτό με Τσίπρα-Καμμένο

H Πειραιώς καλεί Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά «να σταματήσουν εδώ και τώρα τη μυστική διαπραγμάτευση, που ως φαίνεται, κάνουν και με την Αλβανία»

Έντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στη δήλωση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Γιοχάνες Χαν, που ανέφερε ότι αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα - Αλβανία θα υπάρξει αναδιάρθρωση των συνόρων, μιλώντας σε συνέδριο για την ανάγκη επίτευξης συμφωνιών στα Βαλκάνια.

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει πως «εμελλε να το ζήσει και αυτό η πατρίδα μας με τους κ. Τσίπρα και Καμμένο» ενώ παράληλλα καλεί τους Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά «να σταματήσουν εδώ και τώρα τη μυστική διαπραγμάτευση, που ως φαίνεται, κάνουν και με την Αλβανία».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Πειραιώς:

«Εμελλε να το ζήσει και αυτό η πατρίδα μας με τους κ. Τσίπρα και Καμμένο. Να πληροφορούμαστε από τον επίτροπο κ. Χαν ότι η κυβέρνηση συζητά να αλλάξει τα σύνορά μας με την Αλβανία!

Η ΝΔ καλεί τους κ. Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά να σταματήσουν εδώ και τώρα τη μυστική διαπραγμάτευση, που ως φαίνεται, κάνουν και με την Αλβανία.

Αρκετά ζημιώθηκε η Ελλάδα με τα τετελεσμένα που ήδη προκαλούν στο Σκοπιανό. Οσο για τον επίτροπο Χαν, ας συνειδητοποιήσει ποιος είναι ο ρόλος του και να περιοριστεί στις αρμοδιότητές του».