Skip to main content

ΝΔ για Γεωργιάδη: Αυστηρά προσωπική υπόθεση - Καμία σχέση με το κόμμα

Η Νέα Δημοκρατία υπογράμμισε σε ανακοίνωσή της πως η κομματική ιδιότητα του Γεωργιάδη έχει ανασταλεί μέχρις ότου τελεσιδικήσει η υπόθεσή του.

Για πολιτική εκμετάλλευση μιας αυστηρά προσωπικής υπόθεσης κατηγόρησε η Νέα Δημοκρατία το Μαξίμου αναφερόμενη στην υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος καταδικάστηκε κατά πλειοψηφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων (δείτε εδώ).

«Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από αυτούς που συστηματικά κυλούν στη λάσπη την πολιτική ζωή της χώρας. Το επαναλαμβάνουμε λοιπόν: Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δεν προσφέρει υπηρεσίες στη Νέα Δημοκρατία και η κομματική του ιδιότητα έχει ανασταλεί μέχρις ότου τελεσιδικήσει η υπόθεσή του», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ώρες, πηγές της κυβέρνησης υπογράμμισαν πως αντί η ΝΔ και ο αρχηγός της να αποδοκιμάσουν τον σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη και να τον απομακρύνουν, έχουν το θράσος να μιλούν για πολιτικό κανιβαλισμό και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης (δείτε εδώ).