Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΝΔ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ: ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ

Το κυβερνών κόμμα αναφέρει πως οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης θα φανούν και ότι οι απαντήσεις θα δοθούν με τον δέοντα τρόπο.

«Οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την αιχμηρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Διαβάστε - ΣΥΡΙΖΑ: Το ελληνικό Watergate έχει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Παράλληλα, εξαπολύει πυρά κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς όπως λέει, «οι πολίτες διαθέτουν θεσμική μνήμη και θυμούνται ότι ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να στηρίζει Υπουργούς της Κυβέρνησης του οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η θέση της Κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε ήδη από χθες, είναι ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που θέτει ο νόμος και η φύση των ζητημάτων. Οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε.

Η Κυβέρνηση χειρίζεται όλα τα θέματα, πόσω μάλλον τέτοια, με θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, τηρώντας αυστηρά όσα ορίζει ο νόμος. Όσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι δημιουργώντας σύγχυση να προκαλέσουν εντελώς ανυπόστατους συνειρμούς, οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης θα φανούν.

Κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για Προανακριτική Επιτροπή, οι πολίτες διαθέτουν θεσμική μνήμη και θυμούνται ότι ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να στηρίζει Υπουργούς της Κυβέρνησης του οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ