Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΝΔ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για την αποψινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - «Ζει σε μια δική του εικονική πραγματικότητα».

«Αν απέδειξε κάτι με το σημερινό παραλήρημά του, επαναλαμβάνοντας όλα τα απίθανα που έχει πει τους τελευταίους μήνες, ο κ. Τσίπρας, είναι ότι δεν έχει αντιληφθεί τίποτα από αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια στη χώρα», είναι το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για την αποψινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε εδώ: Τσίπρας: Πρωτοφανής αυταρχισμός - Lockdown στη Δημοκρατία από τον Μητσοτάκη

Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Ζει σε μια δική του εικονική πραγματικότητα και βλέπει παντού εικόνες καταστροφής, τις οποίες κρύβουν σκοτεινές δυνάμεις από τους πολίτες, οι οποίοι επίσης παραπλανημένοι δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει. Ο κ.Τσίπρας μάλιστα έφθασε στο σημείο, υπερασπιζόμενος τον κ.Πολάκη να καταγγείλει τη ΝΔ ότι βρίσκεται πίσω από το μπλοκάρισμά του λογαριασμού του στα social media. Προφανώς του διαφεύγει ότι ο τελευταίος λογαριασμός που η ΝΔ θα ήθελε ποτέ να μπλοκαριστεί, είναι αυτός του κ.Πολάκη (για ευνόητους λόγους)».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ