Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021
x

ΝΔ ΓΙΑ ΠΑΠΠΑ-ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ: ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

«Ξέραμε για τα βοσκοτόπια. Τώρα έρχονται στο φως και ιστορίες με εικονικές συμβάσεις», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

Για πρακτικές μαφίας κάνει λόγο το γραφείο τύπου της ΝΔ αναφερόμενο στις αποκαλύψεις της εφημερίδας Πρώτο Θέμα σχετικά με την εμπλοκή Παππά σε εικονική σύμβαση εταιρείας συμφερόντων Καλογρίτσα.

«Ξέραμε για τα βοσκοτόπια. Τώρα έρχονται στο φως και ιστορίες με εικονικές συμβάσεις, πολιτικές εντολές και εκατομμύρια που αλλάζουν χέρια. Πρωταγωνιστής ξανά, όπως και στους διαλόγους με τον επιχειρηματία Σ. Μιωνή, ο πιο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς. Αυτή τη φορά το "μαγαζί" έχει άλλο όνομα και γίνεται White House.  Αλλά ο τρόπος που λειτουργεί είναι το ίδιο σκοτεινός και ο στόχος ο ίδιος. Η δημιουργία ενός παραθεσμικού μηχανισμού, στη Δικαιοσύνη, στο κράτος, στα ΜΜΕ που θα υπηρετεί το "μαγαζί". Ύστερα και από τις σημερινές αποκαλύψεις οφείλει να δώσει εξηγήσεις ο ίδιος ο κ. Τσίπρας. Δρούσε αυτόνομα ο πιο στενός συνεργάτης του; Δρούσε σε πλήρη συνεννόηση μαζί του, όπως όλοι αντιλαμβάνονται, κι αναλαμβάνει εκείνος την ευθύνη; Ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από λέξεις χωρίς νόημα. Απαιτούνται καθαρές απαντήσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ