Skip to main content

ΝΔ για Πολάκη: Εμβολιάστηκε για να μπορεί να χειρουργεί

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της κατηγορεί τον πρώην αναπληρωτή υπουργό υγείας ότι έγινε «αρχιερέας του αντιεμβολιασμού».

Με σχόλιό του επανέρχεται το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη κατά του κορωνοϊού, που αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Η ΝΔ κάνει λόγο για «ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών», κατηγορεί τον πρώην υπουργό υγείας ότι έγινε «αρχιερέας του αντιεμβολιασμού» και υπονοεί ότι «τα κάνει όλα μόνο για να συνεχίσει να ασκεί επάγγελμα και να μπορεί να χειρουργεί».

Αναλυτικά το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο εμβολιασμένος “αντιεμβολιαστής” Πολάκης αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών, απέναντι στο οποίο διαδήλωνε προ μερικών ημερών. Ελπίζουμε να υποστηρίξει τον εμβολιασμό του δημόσια, με την ίδια θέρμη που έγινε ο αρχιερέας του αντιεμβολιασμού το προηγούμενο διάστημα, ώστε να επηρεάσει τους αντιεμβολιαστές followers του και να μην αφήσει σε κανέναν κακοπροαίρετο το περιθώριο να υποθέσει ότι τα κάνει όλα μόνο για να συνεχίσει να ασκεί επάγγελμα και να μπορεί να χειρουργεί».