Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
x

ΝΔ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙ: Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ

«Ο Αλ.Τσίπρας ξεπέρασε τον εαυτό του στο θράσος και στο ψέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Πειραιώς για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή όσα είπε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία στο Μάτι.

«Ο Αλ.Τσίπρας ξεπέρασε τον εαυτό του στο θράσος και στο ψέμα. Σήμερα λοιπόν ανακάλυψε ότι για την τραγωδία στο Μάτι δεν φταίνε οι τραγικοί χειρισμοί της κυβέρνησής του, αλλά πάλι «κάποιοι άλλοι». Το τελευταίο καταφύγιο του λαϊκισμού, οι θεωρίες συνομωσίας. «Ξέχασε» τα αναίσχυντα ψέματα, τις θεατρικές παραστάσεις του, όταν ήξερε ότι υπάρχουν νεκροί και τις συνεντεύξεις-παρωδία. Η λέξη ντροπή είναι λίγη για να χαρακτηρίσει τα λεγόμενα και τη βολική «αμνησία» του. Με τις νέες θεωρίες του το μόνο που κάνει είναι να υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό τα ψέματα, την υποκρισία και την ανικανότητά του. Και έτσι να επιβεβαιώνει ότι και η θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλη.»

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή «φωτογράφησε» τον Κωνσταντίνο Τσουβάλα (φωτο), αρχηγό της ΕΛΑΣ όταν έγινε η καταστροφή στο Μάτι, την 23η Ιουλίου 2018, που σήμερα είναι γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επισημαίνοντας με έμφαση: «Όταν εμείς, για παράδειγμα απολογούμασταν για το Μάτι και σήμερα η φυσική ηγεσία που για τους χειρισμούς της απολογούμασταν τότε, δουλεύει σε θέση πολιτικού προϊστάμενου για τον πολιτικό μας αντίπαλο, σημαίνει ότι και τότε που κυβερνούσαμε εμείς δούλευε για τον πολιτικό μας αντίπαλο. Στη δική μας πλάτη όμως. Και σε θέσεις κρίσιμης ευθύνης. Θέτω αυτό το παράδειγμα γιατί είναι το πιο προφανές. Υπάρχουν δεκάδες άλλα παραδείγματα σε πιο κρίσιμες θέσεις αλλά, ενδεχομένως, όχι τόσο προφανή», συμπλήρωσε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ