Skip to main content

ΝΔ: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι είναι ο ορισμός του θράσους

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει το κυβερνών κόμμα στην αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή την επέτειο από την τραγωδία στο Μάτι.

«Η σημερινή θλιβερή επέτειος από την τραγωδία στο Μάτι δεν είναι μέρα κομματικής αντιπαράθεσης αλλά ημέρα πένθους και περισυλλογής. Γι' αυτό και ο Πρωθυπουργός στην τοποθέτησή του απέφυγε οποιαδήποτε αναφορά σε ευθύνες, τις οποίες άλλωστε διερευνά η δικαιοσύνη και μίλησε μόνο για την ανάπλαση της περιοχής», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός του θράσους. Καλούν για συγγνώμη για τις εγκληματικές αμέλειες ή μήπως για τις στημένες συνεντεύξεις με τους δορυφορικούς χάρτες και το θέατρο που έπαιζαν ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του, όταν ήξεραν ότι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους κι ότι η φωτιά έχει σβήσει και ρωτούσαν πότε θα πετάξουν τα αεροπλάνα;», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

Και υπογραμμίζει: «"Ψάχνω να βρω λάθος αλλά δεν βρίσκω", έλεγαν αμέσως μετά την τραγωδία. Δεν περιμέναμε ούτε τώρα ότι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους. Οφείλουν όμως τουλάχιστον να δείχνουν σεβασμό στη μνήμη των νεκρών συνανθρώπων μας».