Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
x

ΝΔ: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ

«Η Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων», τονίζει το γραφείο τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

Απάντηση στον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο για το ζήτημα της τοπόθετησης του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου δίνει μέσω ανακοίνωσης το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

"Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι' αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, "η Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo. Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι καθήκον της Πολιτείας να προστατεύει τα θύματα βιασμού, τα οποία πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας. Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά όπως προβλέπει ο νόμος.

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία", καταλήγει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ