Skip to main content

ΝΔ: Οι προτάσεις του Δημήτρη Γαλαμάτη σε δύο ομιλίες

Τρίτη και Τετάρτη οι ομιλίες. Συνεχίζεται η περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ σε όλη τη Θεσσαλονίκη, σε δημόσιους και εργασιακούς χώρους.

Τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκης «για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, η πρόταση για έναν οραματιστή, μαχητικό και ενωτικό πολιτικό και η πρόταση για την ανάπτυξη μιας αυτοδύναμης Θεσσαλονίκης» αναμένεται να παρουσιάσει ο «γαλάζιος» υποψήφιος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Γαλαμάτης, σε δύο δημόσιες πολιτικές ομιλίες.

Η πρώτη πολιτική συγκέντρωση του Δημήτρη Γαλαμάτη, θα γίνει στην ανατολική Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 20.30 το βράδυ, στο Les Zazous, με θέα τον Θερμαϊκό.

Η δεύτερη πολιτική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, θα γίνει στα δυτικά, την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις 19.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Lazart Hotel», απέναντι από τη Μονή Λαζαριστών.

Παράλληλα, συνεχίζεται η περιοδεία του σε όλη τη Θεσσαλονίκη, σε δημόσιους και εργασιακούς χώρους, όπου ο Δημήτρης Γαλαμάτης συζητά, ενημερώνει και ενημερώνεται από τους πολίτες.