Skip to main content

Σκωπτικό σχόλιο της ΝΔ για τον νέο πρόεδρο του ΕΛΔΟ

«Μέχρι στιγμής κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει υποστηρίξει ότι ψεκάζουν και στο Διάστημα», σημειώνει η Πειραιώς για τον νέο διευθυντή του ΕΛΔΟ.

Σκωπτικό σχόλιο για τον νέο διευθυντή του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ), Χριστόδουλο Πρωτοπαπά, έκανε η Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι «μέχρι στιγμής κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει υποστηρίξει ότι ψεκάζουν και στο Διάστημα».

Η αξιωματική αντιπολίτευση απέστειλε μία ανάρτηση του κ. Πρωτοπαπά, η οποία αναφέρει: «Η Ελλάδα και η Ρωμιοσύνη δεν πεθαίνει ποτέ κουφάλες Ευρωπαίοι. Όταν εμείς κτίζαμε ναούς και γράφαμε κωμωδίες και τραγωδίες εσείς ζούσατε στις λάσπες, τρώγατε ωμό κρέας και μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές. Ηλιοβασίλεμα από το Σούνιο».



«Η Νέα Δημοκρατία σας παρουσιάζει ένα χαρακτηριστικό δείγμα από το δημόσιο λόγο του νέου διαστημικού διευθυντή που επέλεξε ο αρμόδιος επί του Διαστήματος Υπουργός Νίκος Παππάς. Πρόκειται για τον κ. Χριστόδουλο Πρωτοπαπά που επελέγη για την θέση του ακαδημαϊκού κ. Σταμάτη Κριμιζή ο οποίος, ως γνωστόν, παραιτήθηκε χθες, καταγγέλλοντας τον αδιαφανή τρόπο λειτουργίας του νέου Οργανισμού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Πειραιώς.