Skip to main content

ΝΔ: Να δημοσιοποιήσουν άμεσα τα απόρρητα μυστικά τους

Η διαχείριση των κρατικών κονδυλίων δεν αφορά μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες, υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

Για μείζον πολιτικό ζήτημα κάνει λόγο η ΝΔ αναφορικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως ο κ. Καμμένος που κατήγγειλε τον κ. Κοτζιά για αδιαφανείς διαδικασίες στη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠΕΞ, οφείλει σήμερα κιόλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει, προσθέτοντας πως το ίδιο πρέπει να κάνει και ο κ. Κοτζιάς που προφανώς, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας.

«Η διαχείριση των κρατικών κονδυλίων δεν αφορά μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις» τονίζει η ΝΔ.